het kinderportret

Een kunstportret van je kind

‘a thing of beauty is a joy forever’  – John Keats

Soms zou je de tijd even stil willen zetten. In mijn ogen is een portret van je kind, juist daarom, zo’n kostbaar bezit. Het is een blijvende herinnering, een moment om vast te houden en altijd te koesteren.

In een kinderportret zoek ik die ene blik waarin je je kind echt ziet – vaak is dat in een moment van verstilling en connectie. Geen franje of geforceerde lach, maar eerlijkheid juist en eigenheid. Want dat maakt jouw kind zo mooi. Mijn stilering is subtiel: aanwezig, maar niet overheersend. Er ontstaat zo een monumentje dat jou als ouder zal beroeren.

Om zo’n schilderachtig portret te maken is het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt, ik neem daarom graag de tijd. Het duurt dus iets langer dan je misschien gewend bent, maar met aandacht en oog voor detail kan ik jouw kind het mooiste vastleggen.

Deze portret-sessie wordt vaak geboekt voor kinderen maar natuurlijk kan ik ook een krachtig persoonlijk portret maken van jou! Download voor meer (prijs)informatie hieronder de brochure.

Ik realiseer me dat het laten maken van een kunstportret niet voor iedereen haalbaar is, hetzij qua tijd, hetzij qua investering. Af en toe organiseer ik daarom 'mini-sessiedagen'. Deze vinden een aantal keer per jaar plaats op nader te bepalen dagen. Ik kondig ze aan in mijn instagram-stories, dus heb je interesse: volg me dan hier!

06 28570991
vannummertien@gmail.com
CarolaW.