Investering

WAAROM INVESTERING EN NIET PRIJS?

Simpelweg omdat deze portretten over 5, 10, 50 jaar onbetaalbaar zullen zijn. Van onschatbare waarde voor jou en je kinderen.

Toen ik klein was heb ik het enige fotoalbum dat mijn moeder had uit haar jeugd zo vaak bekeken dat het bijna uit elkaar viel. De prachtige foto’s van mijn oma, een jonge vrouw uit een ander tijdperk, een ander land. En hoewel het maar een handvol foto’s is, ik raakte niet uitgekeken. Nu nog, blader ik er regelmatig in. Mijn oma leeft niet meer en mijn moeder is nu zelf oma. Mijn 3 dochters hebben mijn oma niet gekend maar kunnen nog altijd zien wie zij was. Mijn meiden zullen deze foto’s koesteren en weer aan hun eigen kinderen laten zien. 

Ook jouw portretten zullen jou overleven! Als een kunstwerk aan de muur, voor je kinderen en misschien zelfs je kleinkinderen.

incl. 100 euro tegoed voor prints of collectiesshoot va €295persoonlijk consult
kleding en styling advies
haar en make-up voor 2
shoot 3+ uur
3-5 kledingwissels
prof. nabewerking
keuze uit ±25 bewerkte beelden
viewingsessie
ExperiencePortrait
incl. 100 euro tegoed voor prints of collectiesshoot va €295persoonlijk consult
kledingadvies
styling
shoot 3 uur
3 verschillende sets
prof. nabewerking
keuze uit ±20 bewerkte beelden
viewingsessie
ExperienceFine-Art
incl. 3 digitale beeldenshoot va €275telefonisch consult
kleding en styling advies
shoot 30-50 minuten
2 outfits
keuze uit 10 bewerkte beelden

ex haar en make-up à 75 euro
Experienceheadshot
incl. 3 digitale beeldenshoot va €595persoonlijk consult
kleding en styling advies
haar en make-up
shoot 1 a 2 uur
meerdere kledingwissels
8 bewerkte digitale beelden
Experiencepersonal branding

DE SESSIE

Een sessie met mij boek je vanaf 295 euro, dit bedrag is inclusief 100 euro tegoed dat je kunt gebruiken voor een van de collecties of à la carte producten. Ook inbegrepen zijn de make-over (haar en make-up) voor 2 personen, de ontwerpsessie, de professionele nabewerking en de afspraak tijdens welke jij je foto’s voor het eerst ziet en kunt bestellen, de ‘viewing’.

 

Er zijn, tenzij anders vermeld, geen beelden bij de sessieprijs inbegrepen. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

DE VIEWING

Dus wat gebeurt er na de shoot? Als we klaar zijn met de fotosessie, plannen we een afspraak voor de ‘viewing’. Tijdens deze sessie kun je alle zorgvuldig door mij geselecteerde en bewerkte foto’s komen bekijken en uitzoeken. Ik selecteer alleen de beste foto’s en bewerk en retoucheer deze volledig. Als je komt kijken zijn ze helemaal klaar om mee te nemen. Je bent tot niets verplicht, je koopt alleen wat jij mooi vindt. Maar wees gewaarschuwd; ik ga er voor zorgen dat je ze allemaal mooi vindt ;)

Afhankelijk van de collectie die je kiest vul je de prachtige foliobox met 6, 10 of 20 foto’s. Natuurlijk kun je ook losse prints (à la carte) kopen. Vergrotingen bestellen kan uiteraard ook. Collecties beginnen bij 900 euro, à la carte producten zijn er vanaf 175 euro.

 

Voor een headshot-sessie of personal brandingsessie gelden iets andere prijzen - meer informatie? vraag er gerust naar.

INSTA-LOVE

portrettencarolaW.

van Boetzelaerlaan 25, 3832 AK LEUSDEN

INSTA-LOVE